PLAY! ; PLAY! Zine

Uživo sa E3 2015: EA štand

Posete štandovima velikih izlagača smo nastavili sa Electronic Arts štandom na kojem smo isprobali većinu dostupnih naslova.

Već smo pisali o mnogima od njih još sa EA konferencije a potom i u odvojenim izveštajima, pa za početak možemo reći da će Mirror’s Edge Catalyst zaista biti pravi hit. Igrivost je odlična, fluidna sa zanimljivom borbom i koršćenjem okruženja u svoju korist. Priča takođe obećava mada nismo mogli da igramo duže kako bismo se uverili u to da li ostaje na tom nivou kvaliteta do samog kraja.

Mirrors-Edge-Catalyst

Star Wars Battlefront nam se dopao isto koliko nam se svideo i Battlefield, pošto su u pitanju dve identične igre osim što je ova sa Star Wars pričom “odvena” u Star Wars likove i jedinice a u osnovi je i dalje standardni Battlefield.

Novi Need for Speed je zapravo veoma interesantna igra i dosta podseća na Underground serijal. Preko pregleda vozila i “budženja” pa sve do samih trka i zastupljenog fizičkog modela. FIFA, Madden i NHL dobijaju svoje nove verzije sa skromnom listom noviteta ali ujedno i listom koja će se više nego svideti fanovima bilo kojeg od ovih serijala.

Guitar_Hero_Live

Rock Band se vratio na velika vrata! To je sve što možemo rreći posle četiri godine koliko nije bilo nove Rockband varijante. Izlazi samo za konzole nove generacije i za razliku od Guitar Hero, obuhvata iznova sve poznate instrumente.

Hot news on Instagram! Follow if you like - or don't!