PLAY! ; PLAY! Zine

Osam minuta gameplay-a sa robotom sveštenikom iz Blizzardovog Overwatch

Blizzard je objavio novi trejler od osam minuta u kome predstavlja lika iz igre Overwatch pod imenom Zenyatta, odnosno taoističko-budističkog robot sveštenika.

Zenyatta imaće četiri osobine:

  • Orb of Destruction – Zenyatta može da ispaljuje orbove destruktivne energije ili pojedinačno ili u vidu rafalne paljbe ako utroši malo vremena za channelovanje spella
  • Orb of Harmony – Spell kojim sveštenik kači jedan od orbova na bilo kog savezničkog heroja. Dokle god je sveštenik živ, orb polako vraća životne poene heroju za koji je zakačen, a ograničenje je da Zenyatta može da okači orb samo na jednog heroja u isto vreme.
  • Orb of Discord – Vrlo slično prethodnom spellu, samo što je ovaj put meta neki od protivničkih heroja koji dok su pod efektom orba primaju više štete.
  • Transcendence – Dokle god je ovaj spell aktivan – Zenyatta je imun na svu štetu, ne može da koristi spellove ili da udara ali istovremeno leči sebe i sve svoje saveznike u okolini.

Zenyatta je opisan kao omni-sveštenik u potrazi za duhovnim prosvetljenjem posle koga niko ko ga sretne ne ostaje isti. Sudeći po osobinama, nije ni čudo što je tako.

Pogledajte gameplay klip:

Hot news on Instagram! Follow if you like - or don't!