PLAY! ; PLAY! Zine

World of Warcraft tokeni stižu i u Evropu

432653Po svemu sudeći Blizzardovo testiranje WoW tokena na američkim serverima iznedrilo je dobre rezultate i samo dve nedelje kasnije postaju dostupni i za igrače na evropskim serverima.

Tokeni će biti pušteni u promet danas oko 17:00 po našem vremenu, a cena za njih biće 15 funti/20 evra odnosno 35.000 in-game zlatnika što je više nego početna cena koju je Blizzard odredio u Americi gde su tokeni koštali 30.000 zlatnika po izlasku, a mogu se pazariti za 20 dolara u in-game item prodavnici. U slučaju da ste propustili šta su u stvari WoW tokeni, malo pojašnjenje za vas. WoW tokeni su novi predmet koji se može pazariti za živ novac ali je moguće trgovati njime zlatom na aukcijskoj kući u samoj igri i koji služi za dodavanje 30 dana pretplate. Na taj način – igrači koji imaju mnogo zlata moći će da isto troše za produžavanje WoW pretplate, dok oni sa manje mogu preko tokena da dođu do zlata.

Na američkim serverima tokeni su sa početne cene od 30.000 zlatnika pali na jedva 20.000 u prvih sat vremena, pa će biti interesantno videti šta će se desiti na našim.

Hot news on Instagram! Follow if you like - or don't!