PLAY! ; PLAY! Zine

Velika PLAY! nagradna igra – 35 dana 35 nagrada!

Odlučili smo da nagradimo naše verne fanove. Počevši od 28. avgusta pa sve do 1. oktobra, svaki dan ćemo preko našeg sajta deliti neku interesantnu gaming stvarčicu! Nismo li mi sjajni, volimo da dajemo ljudima stvari besplatno!

Biće tu svega i svačega, gaming majica, kačketa, rančeva, postera, torbi, značaka, privezaka…

Sve što je potrebno da uradite kako bi se kvalifikovali za učešće je da ako već niste, lajkujete našu Facebook stranicu i da kliknete subcribe na našem YouTube kanalu.

Nagradna igra funkcioniše na sledeći način:

Svaki dan u 12h ćemo objaviti na Facebook-u šta toga dana delimo. Vi lajkujete taj post i sharujete ga na vašem FB wall-u. Zatim nam pošaljete privatnu poruku da ste se prijavili za tu nagradu (moramo i ovaj korak, pošto zbog politike privatnosti ne možemo videti ko je sve shareovao post na svojoj FB stranici). I to je to. Lako zar ne!

Sutra u 12 časova objavljujemo dobitnika nagrade, kao i novu nagradu za taj dan.

(jedini izuzetak će biti preko vikenda, kad će takođe biti nagrada ali ćemo dobitnike izvući i objaviti u ponedeljak)

Ne zaboravite samo da je pre svega potrebno da ste lajkovali našu Facebook stranicu i kliknuli na subscribe na našem YouTube kanalu.

Da li ste spremni. Kreće najveći giveaway koji smo ikada napravili!

Napomena: Nagrade se preuzimaju lično kod nas u redakciji u Beogradu. Mi smo u blizini Crvenog krsta, tačna adresa je Vele Nigrinove 2/1. Dobitnik ima dve nedelje da dođe i podigne nagradu. Ukoliko ne može lično da dođe kod nas, nagradu možemo da pošaljemo o trošku primaoca.

DSC_0007

 

 

Hot news on Instagram! Follow if you like - or don't!