PLAY! ; PLAY! Zine

Najprodavanije igre U SRBIJI!

Imamo dobre vesti za sve koji bi da saznaju stanje prodaje igara u Srbiji. Iako je veoma teško prikupiti sve rezultate prodaje iz svih izvora, dogovorili smo sa GameS prodavnicama, svakako najvećim lancem prodavnica igara u Srbiji, redovnu rubriku u kojoj ćemo nedeljno donositi rezultate prodaje. Ideja je da uključimo i druge izvore kako bismo kroz vreme postigli što precizniju listu najprodavanijih naslova.

Dok ne usaglasimo sve izvore, liste i načine kategorizacije, evo združene liste svih igara i platformi. Neka od mesta potpuno su očekivana, dok se negde nalaze i izvesna iznenađenja.

Na prvom mestu je Counter Strike: Global Offensive, a prati ga Grand Theft Auto 5 za PC. Potom sledi PlayStation 3 Minecraft pa FIFA 15 za PC i PS3. Šesto mesto zauzima GTA5 ali za PlayStation 4 a potom sledi GTA San Andreas za PC pa CoD: Black Ops 2 za istu platformu. FIFA 15 je na mestu 9 a deseto mesto zauzimaju Assassin’s Creed 1 i 2 u bandlu za PC platformu.

Zatim slede The Witcher 3, God of War 3 Remastered za PS4, Minecraft za PS4 i Call of Duty 4 – Modern Warfare za PC. PES 2015 za PS4 zauzima 15. mesto a GTA 5 za PS3 mesto ispod toga. Zatim slede NBA 2k15 PS3, Batman Arkham Knight PS4 i Modern Warfare 2 za PC. Konačno, na mestu broj 20 nalazi se Football Manager 2015 za PC.

Šta vi mislite, kako vam deluje ova lista?

Hot news on Instagram! Follow if you like - or don't!