PLAY! ; PLAY! Zine

Kako strimovati sa XOne na Win10?

U slučaju da posedujete Xbox One ali i Windows 10 i želite da strimujete igre sa Xbox One na Windows 10, evo kratkog uputstva kako da to uradite.

1. POvežite Xbox One kontroler na PC. Dovoljno je da USB kablom povežete Xbox One kontroler na PC i Windows 10 će instalirati potrebne drajvere. Kada se to dogodi, kontroler će zavibrirati.

2. Pokrenite Xbox aplikaciju na Windows 10 – već je instalirana u operativnom sistemu pa je ne morate preuzimati. Za slučaj da nije, download je besplatan.

3. Kreirajte Xbox Live nalog ili se logujte u postojeći, ukoliko ga imate. Kada to uradite, videćete “HOME” ekran i pratite korake.

4. Uključite Xbox One.

5. Vodite računa da Xbox One i Windows 10 računar budu povezani na istoj bežičnoj ili žičnoj mreži. Na Xbox One idite na Preferences u Settings meniju i potom odaberite “Allow game streaming to other devices” i štiklirajte opciju. Unutar Xbox aplikacije na PCju kliknite na “Connect” i trebalo bi da vidite svoj Xbox One – kliknite na njega.

6. To je to! Vratite se u “Home” meni, odaberite igru za Xbox One iz “Recently Played” liste i kliknite na “Play from Console”. Potom klik na “Stream” i zabava može da počne!

Hot news on Instagram! Follow if you like - or don't!