PLAY! ; PLAY! Zine

E3 2015: Hearthstone dobija konkurenciju, predstavljen The Elder Scrolls: Legends

The Elder Scrolls: Legends је najnovija igra koju nam je najavila Bethesda, a koja bi uz Fallout 4 trebalo da bude njihova perjanica za budućnost. U pitanju je f2p strateška igra sa kartama, nešto što sve češće viđamo da veliki izdavači pokušavaju da eksploatišu nakon velikog uspeha Hearthstonea. Igra je najavljena na konferenciji za novinare na E3-u, a za sada znamo vrlo malo detalja.

The Elder Scrolls: Legends će imati elemente iz prošlosti, sadašnjosti i budućnosti Elder Scrolls sveta, a nejverovatnije ćemo videti mnoge poznate stvari iz popularnih Elder Scrolls naslova: Morrowind, Oblivion i Skyrim. Igra će izaći nešto kasnije ove godine, u početku za PC i iPad, a kasnije i za ostale platforme. O samom gameplayu još uvek nema nikakvih slika/klipova, niti informacija, ali verujemo da ćemo u skorijoj budućnosti saznati o čemu se radi i kako će ovo igledati.

Da li će ova igra imati uspeha u velikoj meri zavisi od fan baze Elder Scrolls serijala, ali i od toga da li će Bethesda uspeti da napravi proizvod koji neće biti samo jeftini pokušaj leta na krilima uspešnosti Hearthstonea. Ostaje nam da vidimo, a za sada pogledajte prvi video teaser:

Hot news on Instagram! Follow if you like - or don't!