PLAY! ; PLAY! Zine

Predstavljena nova Need for Speed igra

EA je zvanično predstavio novu Need for Speed igru u vidu kratkog teaser trejlera, uz obećanje da ćemo puno više informacija dobiti sledećeg meseca na E3 sajmu.

Igra na kojoj radi švedski studio Ghost Games je “kompletan reboot” NFS serijala. Biće smeštena u open-world okruženje, sa “urbanom kulturom automobilizma, velikim mogućnostima za customizaciju i naprednom naracijom”. Igra se razvija u istoj verziji Frostbite Engine endžina koju će koristiti i predstojeći Star Wars: Battlefront.

Need for Speed je jedan od najlegendarnijih serijala trkačkih igara, sa bogatom istorijm koja traje više od 20 godina. Prošle godine je EA po prvi put preskočio novu NFS, kako bi Ghost Games imao više vremena da “redefiniše” ovaj serijal. Prema informacijama koje smo do sada dobili, čini se da će novi NFS biti konceptualno najbliži Undergroud naslovima koji i dan danas važe za jedne od popularnijih među NFS fanovima.

Ostaje nam da sačekamo E3 sajam i saznamo više o ovoj igri. Ono što je definitivno poznato je i to da će izaći na jesen ove godine za PC, Playstation 4 i Xbox One.

Hot news on Instagram! Follow if you like - or don't!