PLAY! ; PLAY! Zine

Objavljen nagradni fond za ovogodišnji Heroes of the Storm BlizzCon turnir

Još malo više od nedelju dana nas deli od izlaska Blizzardove MOBA igre Heroes of the Storm iz zatvorene faze testiranja, a pomenuta kompanija odredila je da fond nagrada za grupu Championship takmičenja u istoj bude 1,2 miliona dolara.

Činjenica da je fond nagrada za StarCraft II iznosi “samo” 1,6 miliona, a da je igra pristuna već pet godina dovoljno govori koliko nade (i hajpa) Bizzard polaže u HotS. Finalni deo takmičenja biće održan na ovogodišnjem BlizzCon-u 2015 gde će se finalisti boriti za 500.000 dolara (od kojih 200.000 pripada pobedniku) dok će resto biti podeljen na regionalnim kvalifikacijama. U finalu će učestvovati osam timova: jedan iz Koreje, jedan iz Tajvana, dva evropska, dva kineska i dva iz “američkog” regiona koji uključuje Severnu i Južnu Ameriku, Australiju, Novi Zeland i jugoistočnu Aziju (bez Koreje, Tajvana i Kine). Za više detalja posetiti zvanični sajt.

Osim HotS, na ovogodišnjem BlizzCon-u će se održati i pomenuti Starcraft 2, kao i Warcraft i Hearthstone World Championships turniri.

6543567

Hot news on Instagram! Follow if you like - or don't!