PLAY! ; PLAY! Zine

Novi Call of Duty će definitivno biti Black Ops 3

Bez obzira što ni Treyarch a ni Activison nisu imali preveliku želju da potvrde špekulacije o novoj Call of Duty igri – pomenuti izdavač je naglasio da će informacije o igri biti poznate pre 26. aprila kad se očekuje i zvanična najava.

Izgleda da se u Activisionu nisu šalili, pa je informacija od nedavno dostupna u source codu web stranice posvećene Call of Duty serijalu. Tamo možete pročitati da će novi CoD sa oznakom Black Ops 3 biti u rukama developerske kuće Treyarch (koja je radila i na prethodna Black Ops naslova) i da će radnja biti smeštena u mračnu budućnost gde se ljudskost i tehnologija prepliću do granice gubitka prvospomenute i u kojoj se pojavljuje nova generacija Black Ops vojnika. Black Ops 3 će prema očekivanjima posedovati tri standardna moda za igru: kampanju, multiplejer i zombi mod.

Zvanična potvrda nove Call of Duty igre očekuje se 26. aprila ali imajući u vidu da je apsolutno nebitna u svetlu ovih informacija, nadamo se bar nekim screenshotovima, filmićima i sočnim detaljima.

Hot news on Instagram! Follow if you like - or don't!