PLAY! ; PLAY! Zine

Pogledajte nove igrive likove u Devil May Cry 4: Special Edition trejleru

Vergil, Trish, i Lady su potvrđeni kao igrivi likovi u Devil May Cry 4: Special Edition, a u akciji ih možete videti u najnovijem trejleru.

Capcom je potvrdio i nekoliko novina koje će se pojaviti u igri. Vergil iako u svom DMC3 izdanju, imaće i unapređene poteze koji se uklapaju u DMC4 combo mehaniku.

Trish i Lady su takođe među igrivim likovima. Trish će biti dostupna u Danteovom delu kampanje, dok je Lady (koja je inače u DMC3 kostimu a ne DMC4) tu za Nerovu kampanju.

Igra će imati i Legendary Dark Knight mod, koji je po prvi put viđen u PC verziji DMC4. U ovom modu, igra će vam servirati znatno veći broj neprijatelja da na njima vežbate svoje combo umeće.

Naravno prema očekivanjima, igra radi u 1080p rezoluciji i u 60FPS. Tu je i još nekolicina stvari koja je dodata u igru ili promenjena, kako bi se poboljšao balans i gameplay sveukupno.

Igra za razliku od DmC: Definitive Edition, neće biti dostupna na disku, već samo kao digitalni download. Još uvek nema tačan datum izlaska ali se govori o letu 2015.

Ispod možete pogledati najnoviji trejler u kome su po prvi put u akciji prikazani i Vergil, Lady i Trish.

Hot news on Instagram! Follow if you like - or don't!