PLAY! ; PLAY! Zine

EA: Titanfall 2 je prilično siguran, ali neće biti Xbox ekskluziva

Kako stvari stoje, bićemo u prilici da jednog dana zaigramo nastavak za Titanfall (ako je neko uopšte u to sumnjao), ali igra neće biti “xbox ekskluziva”. EA CFO Blake Jorgensen je nedavno izjavio da će im cilj za nastavak igre biti da “dosegnu do veće publike u odnosu na samo jednu platformu”.

Ako nam dozvolite da interpretiramo ovu izjavu, nama to zvuči kao – Titanfall 2 će se pojaviti i za PS4. Prvi deo nije izašao “samo za jednu platformu”, igra je bila dostupna za PC, Xbox One i Xbox 360. Tako da ovo što je Jorgensen izjavio možemo da protumačimo samo kao želju EA-a da proširi publiku igre, a jedino mesto na koje vidimo da bi to moglo da se dogodi je i Playstation 4 platforma, imajući u vidu da je igra već dostupna na PC-u.

Titanfall je izašao u martu prošle godine. U pitanju je debitantska igra novoformiranog Respawn Entertainment studija, sastavljenog od bivših Call of Duty developera, koji su se odvojili od Activisiona. Ceo proces nije prošao i bez obostarnih tužbi, a sve se završilo tako što je formiran novi studio koji je svoj dom našao pod krovom EA-a.

Hot news on Instagram! Follow if you like - or don't!