PLAY! ; PLAY! Zine

EA izbacio free-to-play verziju igre EA Sports UFC za mobilne platforme

EA je odlučio da igru EA Sports UFC koja se pojavila prošle godine za Xbox One i PS4 konzole pusti i za druge platforme, pa je od juče pomenuta igra postala dostupna za iOS i Android mobilne platforme.

EA Sports UFC za mobilne platforme zajednički je projekat kompanije EA Canada koja je radila originalnu igru za konzole i tima za mobilne platforme. igra koristi delove koda prvobitne verzije što omogućuje naprednu HD grafiku. Mobilna verzija puštena je “tiho” pre dva meseca za igrače u Kanadi, Rusiji, Singapuru i Južnoj Koreji, a izgleda da je EA zadooljan sa preko dva miliona kopija koje su skinute u tom periodu preko Google Play i iTunes servisa.

EA Sports UFC nudi izbor od 70 UFC boraca, a u igru je ubačen sistem napredovanja kroz nivoe koji omogućuje kupovinu novih udaraca i protivnika za in-game valutu “gold” koji se zarađuju igranjem. Naravno, kao i svaki free-to-play naslov do in-game novca moguće je doći in-app kupovinama u iznosima do čak 100 dolara. Ako ste ljubitelj tabačina, a recimo provodite dosta vremena u prevozu u toku dana, onda je ovaj naslov kao stvoren za vas.

Andorid verziju možete skinuti putem Google Play servisa (link) dok je iOS verzija dostupna na iTunes (link).

 

Hot news on Instagram! Follow if you like - or don't!