PLAY! ; PLAY! Zine

Battlefield Hardline beta je imala preko 7 miliona igrača

Izgleda da je još jedan dan = još milion igrača koji učestvuju u Battlefield Hardline beti. Nakon što je ovog meseca beta konačno privedena kraju, EA je odlučio da sa nama podeli neke od statistika koje se tiču najpopularnijih oružja, game modova i slično.

Pre svega, sedam miliona igrača je učestvovalo u beti. To je za milion više u odnosu na izjavu prvog čoveka Visceral Games-a koju smo nedavno preneli, i koju je on dao poslednjeg dana bete. Kao što smo već napomenuli, EA voli da se pohvali činjenicom koliko je njihova brojka učesnika znatno veća u odnosu na 2.4 miliona učesnika bete za Destiny, mada ovo poređenje svakako nije ravnopravno, imajući u vidu da Destiny nije imao PC betu (a ni PC izdanje, kad smo već kod toga), a poznato je koliko su beta testiranja popularnija i češća pojava na PC-u kao platformi u odnosu na konzole.

Među statistikama koje su sada objavljene, vidimo da su policajci znatno uspešniji u odnosu na pljačkaše, Hotwire se pokazao kao omiljeni među fanovima, a najpopularnija klasa je Operator.

Više informacija i statistika pogledajte na slici ispod koju su pripremili iz EA-a:

Battlefield Hardline's beta je imala preko 7 miliona igrača

Hot news on Instagram! Follow if you like - or don't!