PLAY! ; PLAY! Zine

Uživo sa E3 2015 prezentacije za novinare: Uncharted 4

Nakon spektakularne promocije gameplaya u Uncharted 4 igri koju smo imali prilike da vidimo na Soni konferenciji, nismo mogli da dočekamo da posetimo zakazani sastanak sa Naughty Dog ekipom koja potpisuje rad na igri. Naravno, potpuno očekivano, sve što smo želeli da vidimo je tu. Igra poseduje zaista sjajnu grafiku, dobru akciju, solidnu priču i filmske kadrove, efekte i opštu atmosferu.

Brajan, jedan od producenata za Uncharted 4, prikazao nam je demo igre i to baš deo koji smo imali prilike da vidimo na konferenciji, ali uz nekoliko posebnih detalja koji su ekskluzivni samo za one koji su igru pogledali iza zatvorenih vrata. Igra poseduje dinamičko uništavanje okruženja u skladu sa tim koji tip oružja ili eksplozivne naprave deluje na pomenuto, pa tako na primer nećete moći baš doveka da stojite iza zaklona jer će ga svaki protivnički metak oštećivati sve više i više. Postoji dobra šansa da ovaj sistem neće biti u potpunosti implementiran na svaki objekat u igri, ali to ćemo videti u mesecima pred nama. Borbe i vatreni okršaji us već dobro poznati iz Uncharted serijala i tu ne možemo izneti posebne komentare jer sve što smo videli u prethodnom delu imamo prilike da gledamo i dalje.

Vožnja vozilima, kao što smo imali prilike da pogledamo na konferenciji za novinare, izgleda impresivno. Ovoga puta smo ispitali mogućnosti korišćenja alternativnih ruta i Drejk zaista može da na nekoliko različitih načina pobegne iz grada tokom napada protivničkih snaga. Iznova, sve ovo je potrebno uzeti sa dozom rezerve jer je pitanje koliko će to biti uključeno u finalnu verziju a koliko je doterano za ovaj demo. Svi koji su prethodno odigrali Uncharted igre biće prilično iznenađeni kada vide koji se sve likovi pojavljuju u nastavku, ali ne želimo da vam otkrivamo previše detalja, jednostavno morate isprobati sami.

Uncharted 4 se u mnogome nadovezuje na prethoden delove, a kako smo mogli da saznamo radi se i o poslednjem delu Nejtan Drejkove sage. Do izlaska igre ima još dosta (početak 2016) pa predlažemo da krenete sa prvim delom i lagano napredujete ka ovom, taman kada se pojavi u prodaji.

 

Hot news on Instagram! Follow if you like - or don't!