PLAY! ; PLAY! Zine

Deus Ex slavi 15 godina, pogledajte prvi deo dokumentaraca o serijalu

Deus Ex ovih dana puni 15 godina od svog izlaska. Zvanično objavljen 26. juna 2000, u prodaji se našao već od 20. istog tog meseca uneo je revoluciju u gaming industriju. Da bi to proslavili, Square Enix i Eidos Montreal napravili su dokumentarac o Deus Ex serijalu iz četiri dela, od kojih prvi deo, “Legacy of Deus Ex” možete, iz nekog razloga, trenutno ekskluzivno pogledati na IGN sajtu. Prva epizoda poseduje ekskluzivne izjave tvoraca, Warren Spectora, Chris Nordea i Sheldon Pacottija.

Osim ovoga Square Enix je objavio da će upravo fanovi i igrači biti ti koji biraju sadržaj “edicije za kolekcionare” igre Deus Ex Mankind Divided. Izbor je otvoren do 3. jula, baziran je na glasanju a igrači mogu da izaberu do tri predmeta od ukupno osam – Adam Jensen figurica, replika oružja, mini art book, Steelbook, metalni natpis “Welcome to Golem City”, Lunch Box, Tattoo rukav, mini bust, Pin set i Mini replika 4 oružja.

Takođe u saradnji sa GameChanger dobrotvornim udruženjem a sve povodom proslave 15 godina od izlaska Deus Ex-a, svi koji doniraju makar jedan dolar u GameChanger fond putem DonorDrive sajta dobiće besplatno digitalnu kopiju Deus Ex Human Revolution Director’s Cut.

Pogledajte prvi deo dokumentarca:

Hot news on Instagram! Follow if you like - or don't!